Rådgivning

Vad behövs egentligen för att få växterna i trädgården att växa som de ska trivas? Behöver jag gödsla och finns det lösningar för bevattning? 

Boka in en rådgivning
Vi tar en liten fältvandring tillsammans på din tomt och går igenom växterna, dess skötsel eller om det är områden du vill utveckla eller förändra. Tillsammans ser vi vilka möjligheter som finns. Det brukar ta cirka 1,5 timme. 

Efter rådgivningen kan jag skriva ihop en skötselplan på vad som behöver göras i din trädgård under årets olika månader. I det fall du inte kan, hinner eller har möjlighet att ta hand om skötseln av din trädgård själv så hjälper jag givetvis till med det.

Utformning


Vilken slags trädgård vill du helst ha? Finns det oplanerade områden i trädgården eller drömmar om en liten äng med växter som ger bin, fjärilar och andra pollinerare mer plats i trädgården. Och tänk att kunna odla lite egna grönsaker eller kanske ha några fruktträd… fast var planterar man dem bäst?

Med hjälp av Mathildas trädgård hittar vi idéer och lösningar som både skapar rum och trivsamma platser liksom fina och tåliga planteringar. 

Utifrån vårt möte föreslår jag en utformning med en skiss och beskrivande text. Sedan hjälper jag till med plantering och anläggning.  Är det ett större jobb tar jag hjälp av kollegor inom olika branscher, såsom grävare eller markanläggare.
Copyright (c)2023, All Rights Reserved.
Mathildas trädgård AB, org.nr. 559211-6742. Godkänd för F-skatt.
Telefon: 070-275 3663 Mail: mathilda@mathildastradgard.se